CREA COOK FINAL Tekengebied kopie

Thermomix

Gebruiksvriendelijk keukentoestel

Op eenvoudige wijze snel en gezond koken? Dat kan met de nieuwe techniek van Thermomix. Met slechts één toestel combineert u dagelijkse maaltijden met vooruitstrevende technologie. Dankzij de vele functies van de Thermomix TM6  kan u onder andere:

Als kers op de taart kan u het toestel met uw wifinetwerk connecteren. Zo kan u via het scherm het apparaat rechtstreeks met het receptenplatform Cookidoo in verbinding stellen.

Kennismakingsdemo

Nog nooit een Thermomix zien werken?

Benieuwd naar de vele voordelen van de Thermomix? Kom langs om die volledig vrijblijvend uit te proberen! Ik ben een officiële advisor van Thermomix en sta u met plezier te woord over hoe het toestel werkt. Tijdens de demo maak ik samen met u:

Alle bovenstaande gerechten kan u na afloop met een aangepast wijntje proeven. Vooraf aanmelden is noodzakelijk om deel te nemen. Leg uw inschrijving telefonisch vast of stuur me een berichtje via e-mail of het contactformulier

Pas wanneer u de kostprijs van € 15,00 op het rekeningnummer BE74 8508 3461 8007 heeft overgeschreven, bent u zeker van uw plaats. Als u meteen een Thermomix aankoopt, is de demo volledig gratis!

Datums van de eerstvolgende demo's

Als geen van die momenten voor u past, kan u mij steeds opbellen om samen een geschikt moment uit te kiezen. Heeft u al een Thermomix, maar wil u uw kookkunsten aanscherpen? Neem dan zeker eens een kijkje op de pagina ‘Kookworkshops’.

TM in de hoogte

Een Thermomix bestellen

Crea-Cook is een erkend advisor van Thermomix. Dat betekent niet alleen dat u bij mij het toestel kan aankopen, maar ook dat u op mijn begeleiding kan rekenen zodra u in het bezit bent van een Thermomix. Bestellen kan via mijn contactgegevens of het contactformulier.

Goed om te weten is dat u ecocheques en consumptiecheques als betaalwijze kan inzetten. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel? Vlinders, maatbekers, deksels en meer heb ik te allen tijde op voorraad. Wil u uw oude Thermomix verkopen? Ik geef er een eerlijk bedrag voor. Als u interesse in een tweedehandstoestel heeft, kan ik u de volgende modellen en onderdelen aanbieden:

Om u ervan te verzekeren dat onze tweedehandsartikelen in een prima staat verkeren, krijgt u van mij zes maanden garantie en mag u gratis deelnemen aan mijn kennismakingsdemo. Bij vragen of om naar de prijzen te informeren, kan u mij altijd contacteren.

Alle Ebenen TM

Meer weten over de Thermomix?

Ik geef u graag alle nodige informatie!