CREA COOK FINAL Tekengebied kopie

Kookworkshops

Samen koken of bakken

Om aan mijn gezellige kookworkshops deel te nemen, hoeft u geen ervaren chef te zijn. Elke hobbykok is welkom! Ik sta u met raad en daad bij tijdens het koken of bakken en bied een antwoord op al uw vragen.

Kookworkshop ‘Thermomix'

Veelgestelde vragen over deze workshop

De workshop is bedoeld voor iedereen die al over een Thermomix beschikt (TM6, TM5 of TM31).

Tijdens de workshop maken we verschillende gerechten klaar en werken we per twee aan een Thermomix. Er worden veel nuttige tips en persoonlijke ervaringen uitgewisseld. Alle bereide gerechten kan u proeven of naar huis meenemen.

Ik voorzie al het nodige materiaal en de nodige ingrediënten. Zelfs schorten zijn beschikbaar.

U kan zich inschrijven via het contactformulier met de vermelding van de gekozen datum of u kan mij telefonisch een seintje geven.

Gelieve binnen de vier werkdagen na uw inschrijving te betalen. De betaling is de bevestiging van uw deelname. Aangezien de plaatsen voor een workshop beperkt zijn, is het belangrijk dat ik op uw aanwezigheid kan rekenen. Uw plaats wordt speciaal voor u vrijgehouden, terwijl andere deelnemers geweigerd worden wanneer alle plaatsen volzet zijn.

Het kan altijd gebeuren dat u niet op een workshop aanwezig kan zijn. Daarom kan u tot één week op voorhand annuleren. U ontvangt dan een tegoedbon voor het volledige bedrag. Bij een laattijdige annulatie – tot twee dagen op voorhand – krijgt u een tegoedbon voor de helft van het bedrag. Annuleren kan via mail of telefonisch.

Dat kan zeker! De gelukkige kan dan zelf een workshop uitkiezen. Wil u met een cadeaubon voor een workshop betalen? Gelieve mij dan via mail of telefonisch iets te laten weten.

Workshop 'Cookidoo optimaal gebruiken'

Voor iedereen die het receptenplatform Cookidoo ten volle wil benutten. We maken samen een account aan, leren recepten op te zoeken en maken mappen aan. Na de workshop kan u zelfs uw eigen recepten invoeren en boodschappenlijstjes aanmaken.

Datums

coquille
Wrap met zalm

Workshop 'Dagelijkse kost met de Thermomix' (najaar)

Ideaal als eerste workshop. We gebruiken alledaagse ingrediënten en testen verschillende functies, waaronder stomen en indikken.

Datums

Workshop 'Koekjes en snoepjes bij de koffie'

Samen bakken we verschillende koekjes (bv. madeleines of bokkenpootjes). Terwijl de oven op volle toeren draait, maken we nog chocoladekokosbolletjes en diverse vullingen voor de koekjes. Na afloop krijgt u al uw koekjes en zoetigheden mee naar huis.

Datums

Pasta met mozarella recept
gallery

Workshop ‘Pasta’s & slaatjes’

We bereiden heerlijke zomerslaatjes en pastagerechtjes. Ideaal voor de komende zomer!

Datums

Workshop 'Feest'

Haalbare feestelijke aperitiefhapjes met een aperitief en kleine gerechtjes staan hier centraal.

Datums

Workshops ‘à la carte’

Lijkt het u een leuk idee om met vrienden, familieleden of collega’s te leren koken? Als u een groepje van acht personen kan samenstellen, geef ik graag een aangepaste workshop waarbij ik rekening houd met uw specifieke wensen. De cursus vindt bij mij thuis plaats of op een locatie naar keuze. Heeft u vragen of zou u een datum of gerechtencombinatie willen voorstellen? Aarzel dan niet om me een seintje te geven.

Let op: voor mijn workshops moet u zich vooraf telefonisch, via e-mail of via het contactformulier aanmelden. De inschrijving is pas geldig zodra u het te betalen bedrag op het rekeningnummer BE74 8508 3461 8007 overgeschreven heeft.

Kookles bbq
Chocomousse

Een kookworkshop bij mij volgen?

Maak dan snel een afspraak en schrijf u in!